Sæsonen 23-24 14.08.2023  -  21.04.2024
Vejledning

 Sæsonen 2023-2024

Velkommen til vores danseskole. Vi begynder sæsonen den 14. august.
Sæsonen varer frem til afdansningsbal søndag den 21. april 2024.
Der vil på hverdagsholdene være 16 gange før jul og 14 gange efter Nytår. 
Når du tilmelder dig betales der for 1. rate. den 1. oktober betales 2. rate, 1. januar betales 3. rate og 1. marts betales 4. rate. 

Hvis du er ny på danseskolen skal du begynde med at oprette en profil med dine oplysninger. Hvis I er et par skal i begge oprette en profil, og begge skal tilmeldes holdet. 

Når du tilmelder dig skal du vælge om du vil betale beløbet i 4 rater, eller om du ønsker at betale hele beløbet på én gang og dermed opnå en rabat på 5%. Vi refunderer ikke kontingent, så vær sikker på at du vil gå, før du betaler for hele sæsonen.

Hvis du ønsker at gå på flere hold, eller andre i din husstand vil gå til dans, betales der fuld pris for det første hold og herefter gives rabat på 15% for de efterfølgende hold. Det er vigtigt at adresserne er 100% ens da systemet ellers ikke kan give rabat. 
 
Husstanden kan få "familiekort" det betyder at i alle kan gå til alt hvad i vil på danseskolen til kr. 5280,- pr. rate.     
Ønsker i at betale hele sæsonen ved tilmelding gives en rabat på 5%. Det vil være det 5. til 7. hold der udløser familiekortet, afhængigt af de valgte holds pris.
Hvis I ønsker familiekort tilmelder i én af jer på det "hold" der hedder familiekort, og under bemærkninger noterer jer hvem i husstanden der skal gå på hvilke hold.
 

Formationer for elitedansere (forma)
Her kan du se vore formationer for junior og voksne elite.
Der er hold i disco og hip hop. 
 
Tilmeld/Læs mere - (1)
Vis rutevejledning