Ejer
Benita Løvgren
Beskrivelse
Benita er ejer af danseskolen siden 1993. Hun blev uddannet danselærer  fra 1988-91 hos den tidligere indehaver Birthe Brandt og Kåre Mortensen. Samtidig tog hun en uddannelse som lærer fra Haslev Seminarium fra 1988-1992 med matematik og Idræt som linjefag. Hun er medlem af foreningen for faguddannede danselærere: ”De Danske Danseskoler” Medlem af DDD´s uddannelsesudvalg, sportsudvalg og formand for udvalget børne- og selskabsdans, og er dermed også en del af DDD´s hovedbestyrelse. Det er primært Benita der underviser danselærer aspiranterne på danseskolen og sørger for at de kommer godt igennem deres uddannelse. Benita underviser i børnedans, Standard og latin for børn, junior samt voksne. Disco, hiphop og show for de mindste, samt Jazz/showdance. Hun har desuden også Zumba holdet.
Benita er mest kendt for sin faglighed og gode humør.  
Hun er denne sommer blevet opereret i foden, og derfor starter hendes Zumba og jazzhold først op til oktober. Vi har allieret os med Camille Mortensen fra Sakskøbing som kommer og hjælper på holdene om torsdagen indtil Benita er klar igen. De øvrige hold i standard og latin, har vi fået ekstra hjælp på, så det skal nok blive en rigtig god sæsonstart.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Forretningsfører
Kurt Ingeman
Beskrivelse
Kurt er vores helt fantastiske forretningsfører gennem mange år.
Det er ham du mailer med hvis der er problemer i forhold til betaling.
Kurt har selv danset i mange år sammen med sin kone Anne Grete. Anne Grete var assistent for den forrige ejer, Birthe Brandt, og hele familien er fortsat involveret i danseskolen. 
Kurt har dog valgt at trappe lidt ned, så planen er at Benita langsomt skal til at overtage regnskaberne.
Se hele beskrivelsen
lærer
Mark Meihlen
Beskrivelse
Mark Meihlen
Mark er ny lærer på danseskolen fra i år.
Han har gået til dans hele sin barndom hos BB-dans og danset standard og latin. Da han kom på efterskole faldt han straks for nye stilarter Hip Hop, moderne og ballet. men især Hip Hop har hans store interesse. Han har taget uddannelse på Freddie Petersen og underviser også på deres uddannelse.
Mark er kendt for sit fantastiske humør, skæve humor og sin interesse for andre mennesker. Han har været vikar på danseskolen i forrige sæson, og er nu fuldgyldigt medlem af vores Dream Team 2020.
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Olivia Helenius
Beskrivelse
Olivia har som flere af de andre lærere også været elev på danseskolen da hun var yngre. Sidste år var hendes første som assistent, og i år skal hun nu have sine egne hold. Olivia er rigtig dygtig til hip hop og har deltaget ved EM og VM flere gange. Olivia er en rigtig god, sød og inspirerende lærer, og vi glæder os til at følge hendes og hendes elevers udvikling.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Pernille Kraft
Beskrivelse
Pernille er sammen med Martin vores primære lærere på ekstra træning i standard om lørdagen.
De har sammen haft en rigtig flot karriere indenfor standarddans og opnået meget flotte resultater.
Da de selv har danset sportsdans på elite niveau er en af deres forcer at de kender branchen både som undervisere og dansere. Her igennem inspirerer de danserne og presser dem til at yde det optimale, og dermed forbedre sig maximalt.
Pernille arbejder til daglig som klinikassistent.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Victoria Helenius
Beskrivelse
Victoria har været elev på danseskolen i mange år. Hun opnåede fantastiske resultater sammen med sin partner Isabella i hip hop. Hun har videreuddannet sig og bl. a. taget mange timer hos "Pineapple" i London.
Hun har hurtigt vist sig at være en uundværlig del af vores team. Hun er altid fuld af gode idéer, liv og masser af energi, og det er noget hendes elever virkelig kan mærke.
Victoria skal undervise flere af vores elite hold i Hip Hop.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Alexia Kogsbøll
Beskrivelse
Alexia er tilbage!
Denne overskrift gav mange likes på vores FB side sidste år.
Alexia er en rigtig BB- pige og har selv gået til dans her, uddannet her og har undervist her i mange år, inden hun flyttede til København og blev mor. Nu er hun klar til at tage fat igen med undervisning og det er vi i teamet vildt glade for. Alexia er med sit sprudlende humør garant for sjov, pædagogisk og faglig undervisning, sved på panden og et væld af nyheder og gode idéer.
Hun skal undervise de yngste i disco og hip hop om lørdagen, og sidste sæson har hun også oprettet et helt nyt hold for de unge mødre/ eller bare dem der er morgenfriske om lørdagen, og elsker at danse, motionere, lære koreografier og grine med andre. 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Camille Mortensen
Beskrivelse
Så er Camille tilbage igen her i Køge.
Efter 1 års pause kommer Camille tilbage til danseskolen, og det er vi rigtig glade for. Camille er kendt som en super dygtig, faglig og rigtig glad person. Hun favner alle, børn som voksne. Camille har hele uddannelsen under "De danske danseskoler" I specialfagene: disco, hip hop, rock´n roll´og Jitterbug, klassisk ballet. Og også uddannelsen i standard og latin, samt børne- og ældredanse. Hun fungerer som dommer i alle disciplinerne og arbejder også som international dommer i disco og hip hop.
Camille skal undervise om torsdagen, i disco og hip hop, showdance, klassisk ballet, Jitterbug og Rock´n roll´og assistere på ægteparholdet.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Fredrik Bauner Nielsen
Beskrivelse
Fredrik er en af vores dygtige hip hop lærere.
Han har taget en uddannelsen i hip hop hos Hotsteppers, og vil nu gerne lære endnu mere, og starter her i efteråret på uddannelse igen.
Fredrik har vores internationale hold, og kan med sin ekspertise indenfor alle hip hop genrer virkelig sparke gang i timerne.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Hanne Ewald
Beskrivelse
Hanne er uddannet hos "Andersen og Jensen" Danmarks ældste danseinstitut. Hun blev uddannet i 1991, og har således 25 års jubilæum som uddannet danselærer og faguddannet medlem af "De danske Danseskoler" Udover at undervise vores voksne dansere om onsdagen, bruger Hanne også meget tid som medlem af sportsudvalget under DDD og er ofte speaker og turneringsleder.
Hanne er 3. generation af en dygtig danselærer familie. Og har undervist her på skolen siden 2003.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Malene Meihlen
Beskrivelse

Malene er "opdraget" her på danseskolen. Hun er også faguddannet medlem af "De danske Danseskoler" og er uddannet indenfor sportsdans, som også er der hvor hun har lagt de store kræfter i de tidligste år af sin karriere. Den viden hun har opfanget gennem sin uddannelse og sine mange som danser på højt turneringsniveau bruger hun primært på at undervise alle vore disco hold, hvor hun især er dygtig til det tekniske, koreografi og inspiration for danserne til hårdt arbejde.
Malene har de senere år haft stor succes med undervisning af børn i skolealderen i disco, hop hop og showdance. Dansetrinnene og undervisningen er tilpasset alderstrinnet og niveauet, og hun er altid super inspirerende.
På eliteholdene kaldes hun "Serganten" og som de siger: "Hun er hård":)
Malene er netop blev mor i Juni 2016, til dejlige Nohr. 

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Nicolai Ree
Beskrivelse
Nicolai er uddannet i Hip Hop. Han har på trods af sin meget unge alder, mange års erfaring med undervisning. Han er meget populær på danseskolen og især på drengeholdene. Nicolai behersker alle genrer indenfor hip hop, men er også en dygtig standard- og latin danser. Han underviser i Moderne, og danserne elsker det.
Han har desuden koreograferet til "Eventyr Teatret" og har i flere år optrådt med "Showbandet".
Nicolai er super inspirerende i sin undervisning. 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Kris Køster
Beskrivelse
Kris underviser med stor succes vores "Swinging Curves". En time hvor hendes gode humør og evner til at få folk til at have det skønt og samtidig give den gas virkelig kommer til udtryk.
Hun er en uundværlig hjælp på holdene om lørdagen, og hendes store interesse ligger sammen med de små børn som hun elsker at hjælpe, forkæle og hygge med.
Kris har været med siden 2010.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Kåre Mortensen
Beskrivelse

Kåre har haft de ældste elitedansere i standard her på danseskolen de sidste 30 år. Kåre er også uddannet medlem af "De danske Danseskoler".
Han fungerer som dommer i ind- og udland og er også censor ved eksamination af danselærere.
Kåre er sammen med sin kone Vibeke drivkraften bag "Nytårsturneringen" som er en standard latin turnering hvor vi sammen med forældrene på danseskolen rejser penge til workshops og rejser m.m.
Kåre og Vibeke var i deres helt unge dage på landsholdet i standarddans.

Kåre underviser sammen med Benita på hold 12 om mandagen. Deres samarbejde gør det nemt for eleverne at tilegne sig teknisk viden.

Han driver til daglig Køges Dyreklinik med stor succes hvor mange af Køges borgere har benyttet sig af hans kunnen og dejlige måde at være på. 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Vis rutevejledning