Ejer
Benita Løvgren
Beskrivelse
20702997
Lidt om mig selv:
Jeg brænder for at undervise i dans. Jeg elsker at være med til at udvikle eleverne til dansere, der kan bruge deres krop og udtrykke følelser til musik.
De senere år har jeg mest beskæftiget mig med at undervise i pardans. Jeg kan hjælpe herrerne med at lære at føre deres damer, og igen hjælpe damerne til at lade sig føre. På alle parhold underviser jeg i musik og teknik, men jeg tager udgangspunkt i, at vi ikke alle er ens og derfor har forskellige ønsker og behov.
Jeg går op i at alle trives og hygger sig samtidig med at vi skal lære noget. Jeg mener jeg kan lære alle at danse  og hvis du er mere til solodans er der også masser af muligheder for det. Jeg har siden opstarten i 1993 haft 2 jazzhold for voksne piger der elsker at motionere via dans. På disse hold arbejder vi med opvarmning og træning af de klassiske trin samt koreografier der danne grundlag for danse man kan deltage i til Afdansningsbal hvis man har lyst.
Jeg har lyst til også at skrive lidt om børneholdene om lørdagen. Jeg har i flere år haft lyst til blande stilarterne for vores yngste dansere. Det vigtigste er at mærke sin krop og blive klogere på og gladere for alt det den kan. Jeg har igennem min uddannelse som danselærer og skolelærer rigtig god fornemmelse for hvordan vi bringer børnene videre i dansen, træner motorikken og vores rytmiske sans, og opnår glæde gennem bevægelse. Danseundervisning skal være en rigtig god base for udvikling og indlæring i et trygt og rart miljø, med voksne der ved hvad de gør og kan lide at være sammen med børn.
 
Jeg har været ejer af danseskolen siden 1993. Jeg blev uddannet danselærer fra 1988-91 hos den tidligere indehaver Birthe Brandt og Kåre Mortensen. Samtidig tog jeg en uddannelse som lærer fra Haslev Seminarium fra 1988-1992 med matematik og Idræt som linjefag.
 
Jeg er medlem af foreningen for faguddannede danselærere: ”De Danske Danseskoler” Medlem af DDD´s uddannelsesudvalg, sportsudvalg og udvalget for børne- og selskabsdans.
Jeg har igennem årene uddannet rigtig mange danselærere i standard og latin, og jeg elsker at holde min faglighed ved lige og blive ved med at udvikle undervisningen. Og så kan man godt sige at jeg har godt humør og let til smil og grin.
 
Se hele beskrivelsen
lærer
Laura Broskov Pedersen
Beskrivelse
Laura Broskov
 
Laura er ny lærer her på danseskolen fra denne sæson. Hun har dog været elev her i mange år og været én af vores dygtigste elever.
Hun skal undervise på børn og junior hip hop elite, og vi glæder os meget til at følge hendes udvikling som lærer, som uden tvivl bliver fantastisk.
Se hele beskrivelsen
Mark Meihlen
Beskrivelse
Mark Meihlen
Mark har været hos os i 3 år som lærer i hip hop og moderne.
Han har gået til dans hele sin barndom hos BB-dans og danset standard og latin. Da han kom på efterskole faldt han straks for nye stilarter Hip Hop, moderne og ballet. men især Hip Hop har hans store interesse. Han har taget uddannelse på Freddie Petersen og underviser også på deres uddannelse.
Mark er kendt for sit fantastiske humør, skæve humor og sin interesse for andre mennesker. 
Mark skal i denne sæson være hovedlærer på vores workshops om fredagen. Følg gerne med på Facebook og Instagram og tilmeld dig hans workshops i event på vores hjemmeside. 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Hanne Ewald
Beskrivelse
Hanne er uddannet hos "Andersen og Jensen" Danmarks ældste danseinstitut. Hun blev uddannet i 1991, og har forlængst haft 25 års jubilæum som uddannet danselærer og faguddannet medlem af "De danske Danseskoler" 
Hanne er 3. generation af en dygtig danselærer familie. Og har undervist her på skolen siden 2003.
Se hele beskrivelsen
Line Fisker
Beskrivelse
Line Fisker begyndte som  ny lærer her på skolen for 2 år siden, og er allerede blevet en vigtig og integreret del af vores lærer team.
Hun er uddannet på Freddie Petersen, og har selv danset alle mulige genrer. Hun har deltaget på internationale formationer i både disco og hip hop.
Line elsker de sociale medier hvor hun er kendt fra Instagram og You-tube.
Line skal undervise i show, modern og contemporary, samt disco og hip hop for begyndere fra 10 år. Denne sæson vil vi om fredagen lave workshops i forskellige stilarter, og Line vil være underviser i Heels samt Girly Hip Hop, så hold øje med vores workshops i event og på facebook og Instagram.
Se hele beskrivelsen
Lise Raahauge
Beskrivelse
Lise Raahauge
Lise har gennem en lang årrække givet undervisning i svømning og vandgymnastik til voksne og børn i alle
aldre.
Hun holder meget af kontakten til og med mennesker, og det at kunne give ekspertise videre gennem motion,
er noget hun vægter meget højt, fordi det er givende i begge retninger, både for elev og lærer.
Hun glæder sig til at overføre dette til stolemotion.
"Den glæde det er at se kursisten udvikle sig i positiv retning, bliver jeg aldrig træt af at opleve." Er Lises egne ord.
Af sind er hun positiv og har et godt humør og let til smil.
Som alle lærere her på skolen er hun altid velforberedt til sine undervisningsforløb.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Malene Meihlen Ørnsholt
Beskrivelse

Malene er "opdraget" her på danseskolen. Hun er også faguddannet medlem af "De danske Danseskoler" og er uddannet indenfor sportsdans, som også er der hvor hun har lagt de store kræfter i de tidligste år af sin karriere. Den viden hun har opfanget gennem sin uddannelse og sine mange som danser på højt turneringsniveau bruger hun primært på at undervise alle vore disco hold, hvor hun især er dygtig til det tekniske, koreografi og inspiration for danserne til hårdt arbejde.
Malene har de senere år haft stor succes med undervisning af børn i skolealderen i disco, hop hop og showdance. Dansetrinnene og undervisningen er tilpasset alderstrinnet og niveauet, og hun er altid super inspirerende.
På eliteholdene kaldes hun "Serganten" og som de siger: "Hun er hård":) 

Se hele beskrivelsen
Christina Hammarlund
Beskrivelse
Christina Hammarlund
 
Er ny lærer her på danseskolen, men har mange års erfaring med undervisning i dans.
Her hos os underviser hun ægtepar som har danset hos hende i rigtig mange år.
Vi er glade for at kunne byde velkommen til Christina og hendes elever.
Se hele beskrivelsen
Kåre Mortensen
Beskrivelse

Kåre har haft de ældste elitedansere i standard her på danseskolen de sidste 30 år. Kåre er også uddannet medlem af "De danske Danseskoler".
Han fungerer som dommer i ind- og udland og er også censor ved eksamination af danselærere.
Kåre er sammen med sin kone Vibeke drivkraften bag "Nytårsturneringen" som er en standard latin turnering hvor vi sammen med forældrene på danseskolen rejser penge til workshops og rejser m.m.
Kåre og Vibeke var i deres helt unge dage på landsholdet i standarddans.

Kåre underviser sammen med Benita på hold 10 om mandagen. Deres samarbejde gør det nemt for eleverne at tilegne sig teknisk viden.

Han driver til daglig Køges Dyreklinik med stor succes hvor mange af Køges borgere har benyttet sig af hans kunnen og dejlige måde at være på. 
Se hele beskrivelsen
Vis rutevejledning