Sæsonen 21-22 01.07.2021  -  30.06.2022
Vejledning

 Sæsonen 2021-2022

Hvis du er ny på danseskolen skal du begynde med at oprette en profil med dine oplysninger. Hvis I er et par skal i begge oprette en profil, og begge skal tilmeldes holdet. 

Når du tilmelder dig skal du vælge om du vil betale beløbet i 4 rater, eller om du ønsker at betale hele beløbet på én gang og dermed opnå en rabat på 5%. Vi refunderer ikke kontingent, så vær sikker på at du vil gå, før du betaler for hele sæsonen.

Hvis du ønsker at gå på flere hold, eller andre i din husstand vil gå til dans, betales der fuld pris for det første hold og herefter gives rabat på 15% for de efterfølgende hold. Det er vigtigt at adresserne er 100% ens da systemet ellers ikke kan give rabat. 
 
Husstanden kan få "familiekort" det betyder at i alle kan gå til alt hvad i vil på danseskolen til kr. 4500,- pr. rate. Dog er der kun 1 formationshold med i hvert familiekort, og øvrige formationshold skal betales separat. Ønsker i at betale hele sæsonen ved tilmelding gives en rabat på 5%. Det vil være det 5. til 7. hold der udløser familiekortet, afhængigt af de valgte holds pris.
Hvis I ønsker familiekort tilmelder i én af jer på det "hold" der hedder familiekort, og under bemærkninger noterer jer hvem i husstanden der skal gå på hvilke hold.
 
Har du ikke dankort, er det ikke muligt at tilmelde sig i vores system, og proceduren bliver lidt anderledes.:
1. opret profil i systemet
2. send mail til: danseskolen@gmail.com hvori du skriver hvem der gerne vil gå til dans, og på hvilket hold.
3. Overfør beløbet for 1. rate/hele sæsonen til: KONTO NR.: 4865 4869809772, igen er det vigtigt at angive elevens navn.
4. Herefter modtager du indmeldelse på mail. Hvis du tilmelder dig i vores ferieperiode, registreres du, men modtager først mail når vi er tilbage på kontoret. 

Dans for børn i børnehavealder (BH)
Her kan du se alle de hold der henvender sig til børn i børnehavealderen.  Alle hold er til den nyeste musik, og tilrettelagt med henblik på børnenes udvikling både motorisk og socialt. På holdene bliver de introduceret for alle de dansearter der passer den enkelte aldersgruppe. Vi skal både danse disco, hip hop og pardans.
Det er vigtigt for os, at den enkelte er glad og tryg ved at være der, og hver gang synes det har været sjovt. Men det er også vigtigt for os, at de altid lærer noget.
Tilmeld/Læs mere - (4)

Motion for ældre (MFÆ)

Dette er holdet for dig der gerne vil holde dig i form. Du får styrke og balance træning, og får pulsen op til Stole motion i et hyggeligt og nærværende miljø. I kan højst være 20 på et hold så vi altid er sikre på at øvelserne er gode for dig og ikke skaber problemer i din krop.

Holdet undervises af Lise Raahauge som i mange år har drevet Køge Svømmeskole, men også underviser ældre i motion uden vand.

Hver gang vil der være 45 min. undervisning med en lille vand pause, og efter timen byder vi på kaffe. 

Det er helt nyt med ældre motion på danseskolen, men vi håber med dette nye initiativ at tiltrække en masse glade mennesker der elsker at bevæge sig og være sociale med andre. 

Tilmeld/Læs mere - (1)

Vild med dans (VMD)
Her kan du se alle de hold der er i pardans, i standard og latin. 
Det kan være svært at vælge, men ring endelig til os, hvis du har brug for hjælp: tlf. 20 70 29 97 
Tilmeld/Læs mere - (10)

Begynderhold i disco og hip ho (bdh)
Her kan du se de hold vi har for begyndere og øvede i skolealderen, indenfor disco og hip hop genren. På alle disse hold arbejdes efter jul med et shownummer. Det er også i denne gruppe der er rutine hold for børn fra 8-11 år.
Du skal altså her finde det hold der passer til dit barns klassetrin.
Tilmeld/Læs mere - (4)

Disco rutine og elite (Disco)
Disse hold er for dansere der har gået til dans, og har kendskab til den dansegenre de vil danse. På rutine holdene arbejdes efter jul med et shownummer.
Tilmeld/Læs mere - (2)

elite i disco (ed)
Her er alle elitehold i Disco solo og duo. På disse hold er det primære at lære endnu bedre teknik, nye koreografier og at øve til turneringer.
Tilmeld/Læs mere - (3)

hip hop (hip h)
Her kan du se alle de tilbud vi har i Hip Hop, for dem der allerede kender til genren og har danset før. Der er mange valgmuligheder både indenfor niveau og stilarter.
Tilmeld/Læs mere - (6)

Formationer for elitedansere (forma)
Her kan du se vore formationer for junior og voksne elite.
Der er hold i disco, hip hop og mini production.
 
Tilmeld/Læs mere - (3)

Smallgroup (Small)
Du kan søge om optagelse i smallgroup, hvis du er elite danser og samtidig går på formation.
Der er udtagelse til smallgroup, og du kan derfor ikke tilmelde dig holdet direkte.
Tilmeld/Læs mere - (1)

specielle hold for børn og vok (sbv)
Her er de lidt mere specielle hold:
Moderne og  vores show hold for teenagere, på tværs af niveau. Samt det helt nye ballerina hold for børn fra 6 år.
Tilmeld/Læs mere - (1)

solodans for unge og voksne (UVS)
Her kan du se det væld af muligheder vi har for unge og voksne indenfor solodans.
Vi håber du kan finde lige præcis det du brænder for.
Tilmeld/Læs mere - (7)

Ekstra træning (x)
Ekstra træning er tilegnet vore turneringsdansere. Her kan i komme og få trænet ekstra på det i har lært i timerne. Det koster ikke noget at tilmelde sig disse hold. Betalingen foregår før hver undervisningstime. Det koster 70,- pr. lektion. Alternativt kan der købes et 10 turs kort til kr. 550,- (Kortet skal stemples før timen)
Tilmeld/Læs mere - (3)

Familiekort (fam.)
Familiekort
 
Hvis du eller din familie kommer op på et beløb over 4500,- pr. rate skal i have et familiekort i stedet for. I tilmelder jer dette hold i klubmodul, og skriver under bemærkninger hvem der skal gå på hvilket hold osv.
Betalingen af de efterfølgende rater vil herefter opkræves direkte via denne gruppe og ikke holdvis som normalt.
Er du i tvivl så kontakt os på 20 70 29 97 
Tilmeld/Læs mere - (1)
Vis rutevejledning