Historie:

BB Dans har efterhånden eksisteret i mange år.
Birthe Brandt, den tidligere ejer, overtog skolen efter Marianne Hagemann i 1970. I starten holdt man til i Boholteparkens selskabslokaler, og undervisningen blev udvidet, så der samtidig undervistes i Rishøjhallens selskabslokaler i Ølsemagle, hvor danseskolen har afholdt afdansningsbal indtil 1999.
I 1982 blev lokalerne i Vestergade (billede) ledige, og Birthe så en mulighed for at få egne lokaler, hvor man kunne udvide servicen overfor eleverne, med mulighed for at opsætte flere hold, tilbyde træning for turneringsdanserne, og udvide mængden af arrangementer.

Desuden blev der lavet en kiosk, hvor der kunne købes alt lige fra øl, vand, kaffe og slik til danse- og gymnastiksko.

Danseskolen har i mange år deltaget i uddannelsen af danselærere. Den nuværende ejer Benita Løvgren er også uddannet på danseskolen, og Benita har fortsat arbejdet med uddannelsen af danselærere og er også medlem af "De danske Danseskoler's" uddannelsesudvalg.

I 1993 købte Benita Løvgren danseskolen, og fortsatte med det dobbelte-B logo, som efterhånden var godt kendt i Køge. I 2011 har danseskolen fået nyt logo og nye skilte, og samtidig har man fået et større udvalg af accesories.

Danseskolen lå i Vestergade indtil september 2006, hvor BB Dans flyttede til nyrenoverede lokaler på Galoche Allé 8, 1. sal. Efter mange års konstant vækst var der behov for 2 store dansesale. Lokalerne omfatter udover de to sale desuden caféområde med lektiebord, lille legehjørne, to omklædningsrum med bad og køkken m.m.

Vis rutevejledning