Ejer

Benita Løvgren
20702997
Lidt om mig selv:
Jeg brænder for at undervise i dans. Jeg elsker at være med til at udvikle eleverne til dansere, der kan bruge deres krop og udtrykke følelser til musik.
De senere år har jeg mest beskæftiget mig med at undervise i pardans. Jeg kan hjælpe herrerne med at lære at føre deres damer, og igen hjælpe damerne til at lade sig føre. På alle parhold underviser jeg i musik og teknik, men jeg tager udgangspunkt i, at vi ikke alle er ens og derfor har forskellige ønsker og behov.
Jeg går op i at alle trives og hygger sig samtidig med at vi skal lære noget. Jeg mener jeg kan lære alle at danse  og hvis du er mere til solodans er der også masser af muligheder for det. Jeg har siden opstarten i 1993 haft 2 jazzhold for voksne piger der elsker at motionere via dans. På disse hold arbejder vi med opvarmning og træning af de klassiske trin samt koreografier der danner grundlag for danse man kan deltage i til Afdansningsbal hvis man har lyst.

Jeg har lyst til også at skrive lidt om børneholdene om lørdagen. Jeg har i flere år haft lyst til blande stilarterne for vores yngste dansere. Det vigtigste er at mærke sin krop og blive klogere på og gladere for alt det den kan. Jeg har igennem min uddannelse som danselærer og skolelærer rigtig god fornemmelse for hvordan vi bringer børnene videre i dansen, træner motorikken og vores rytmiske sans, og opnår glæde gennem bevægelse. Danseundervisning skal være en rigtig god base for udvikling og indlæring i et trygt og rart miljø, med voksne der ved hvad de gør og kan lide at være sammen med børn. I sæsonen 2024-2025 skal Line Fisker være med over undervisningen og det er meningen at de yngre kræfter skal til.

I den nye sæson skal jeg igen undervise disco elite og det glæder jeg mig rigtig meget til. Jeg har holdt en lille pause da jeg havde betændelse i achillessenerne, men er nu helt frisk og klar til at tage fat sammen med vores skønne disco piger. Min force er teknikken og den gode træning og jeg har allieret mig med Camille Mortensen til at lave skønne koreografier til os så vi er med på de sidste nye trin.

 
Jeg har været ejer af danseskolen siden 1993. Jeg blev uddannet danselærer fra 1988-91 hos den tidligere indehaver Birthe Brandt og Kåre Mortensen. Samtidig tog jeg en uddannelse som lærer fra Haslev Seminarium fra 1988-1992 med matematik og Idræt som linjefag.
 
Jeg er medlem af foreningen for faguddannede danselærere: ”De Danske Danseskoler” Medlem af DDD´s uddannelsesudvalg i standard og latin samt sportsudvalget hvor vi arrangerer turneringer i standard og latin samt Artistic Ballroom (Solodans)
Jeg har igennem årene uddannet rigtig mange danselærere i standard og latin, og jeg elsker at holde min faglighed ved lige og blive ved med at udvikle undervisningen. Og så kan man godt sige at jeg har godt humør og let til smil og grin.
 

lærer

Camille Mortensen

Camille er tilbage i 2023-2024

Det er lykkedes os at få Camille tilbage til danseskolen. Hun skal have disco elite så I kan godt glæde jer. Camille har sin egen danseskole i Sakskøbing hvor hun har stor succes. Hun har været ansat her på danseskolen for år tilbage og vi er så glade for at hun atter er tilbage.

Næste sæson 2024-2025 er det igen Benita der tager sig af disco elite. . Camille vil fortsat hjælpe med koreografier men har desværre for os, ikke tid til den lange køretur, men i Sakskøbing kører hun på med fuld fart. 

Mark Meihlen
Mark Meihlen
Mark har været hos os i 5 år som lærer i hip hop og moderne.
Han har gået til dans hele sin barndom hos BB-dans og danset standard og latin. Da han kom på efterskole faldt han straks for nye stilarter Hip Hop, moderne og ballet. men især Hip Hop har hans store interesse. Han har taget uddannelse på Freddie Petersen og underviser også på deres uddannelse.
Mark er kendt for sit fantastiske humør, skæve humor og sin interesse for andre mennesker. 

Line Fisker
Line Fisker begyndte som  ny lærer her på skolen for 4 år siden, og er allerede blevet en vigtig og integreret del af vores lærer team.
Hun er uddannet på Freddie Petersen, og har selv danset alle mulige genrer. Hun har deltaget på internationale formationer i både disco og hip hop.
Line elsker de sociale medier hvor hun er kendt fra Instagram og You-tube.
Line skal undervise i modern og contemporary, disco og hip hop for begyndere og sammen med Benita skal hun tage sig af de skønne lørdagsbørn.


Oline Madsen

Oline Marie Madsen

Puk Nygaard


Puk er nærmest født på danseskolen hvor hun har danset alle dansearter. Hun har specielt udmærket sig i disco og pardans. Puk er uddannet hos Freddie Petersen sammen med Line og Mark. Hun har let til smil og elsker at undervise.

Puk er for tiden på barsel og vi glæder os til hun er tilbage igen.

Christina Hammarlund
Christina Hammarlund
 
Christina har mange års erfaring med undervisning i dans.
Her hos os underviser hun ægtepar som har danset hos hende i rigtig mange år. Holdet er lukket.

Kåre Mortensen

Kåre har haft de ældste elitedansere i standard her på danseskolen de sidste 30 år. Kåre er også uddannet medlem af "De danske Danseskoler".
Han fungerer som dommer i ind- og udland og er også censor ved eksamination af danselærere.
Kåre er sammen med sin kone Vibeke drivkraften bag "Nytårsturneringen" som er en standard latin turnering hvor vi sammen med forældrene på danseskolen rejser penge til workshops og rejser m.m.
Kåre og Vibeke var i deres helt unge dage på landsholdet i standarddans.

Kåre underviser sammen med Benita på hold 8 om mandagen. Deres samarbejde gør det nemt for eleverne at tilegne sig teknisk viden.


Vis rutevejledning