Benita Løvgren
Beskrivelse
20702997
Lidt om mig selv:
Jeg brænder for at undervise i dans. Jeg elsker at være med til at udvikle eleverne til dansere, der kan bruge deres krop og udtrykke følelser til musik.
De senere år har jeg mest beskæftiget mig med at undervise i pardans. Jeg kan hjælpe herrerne med at lære at føre deres damer, og igen hjælpe damerne til at lade sig føre. På alle parhold underviser jeg i musik og teknik, men jeg tager udgangspunkt i, at vi ikke alle er ens og derfor har forskellige ønsker og behov.
Jeg går op i at alle trives og hygger sig samtidig med at vi skal lære noget. Jeg mener jeg kan lære alle at danse  og hvis du er mere til solodans er der også masser af muligheder for det. Jeg har siden opstarten i 1993 haft 2 jazzhold for voksne piger der elsker at motionere via dans. På disse hold arbejder vi med opvarmning og træning af de klassiske trin samt koreografier der danner grundlag for danse man kan deltage i til Afdansningsbal hvis man har lyst.

Jeg har lyst til også at skrive lidt om børneholdene om lørdagen. Jeg har i flere år haft lyst til blande stilarterne for vores yngste dansere. Det vigtigste er at mærke sin krop og blive klogere på og gladere for alt det den kan. Jeg har igennem min uddannelse som danselærer og skolelærer rigtig god fornemmelse for hvordan vi bringer børnene videre i dansen, træner motorikken og vores rytmiske sans, og opnår glæde gennem bevægelse. Danseundervisning skal være en rigtig god base for udvikling og indlæring i et trygt og rart miljø, med voksne der ved hvad de gør og kan lide at være sammen med børn. I sæsonen 2024-2025 skal Line Fisker være med over undervisningen og det er meningen at de yngre kræfter skal til.

I den nye sæson skal jeg igen undervise disco elite og det glæder jeg mig rigtig meget til. Jeg har holdt en lille pause da jeg havde betændelse i achillessenerne, men er nu helt frisk og klar til at tage fat sammen med vores skønne disco piger. Min force er teknikken og den gode træning og jeg har allieret mig med Camille Mortensen til at lave skønne koreografier til os så vi er med på de sidste nye trin.

 
Jeg har været ejer af danseskolen siden 1993. Jeg blev uddannet danselærer fra 1988-91 hos den tidligere indehaver Birthe Brandt og Kåre Mortensen. Samtidig tog jeg en uddannelse som lærer fra Haslev Seminarium fra 1988-1992 med matematik og Idræt som linjefag.
 
Jeg er medlem af foreningen for faguddannede danselærere: ”De Danske Danseskoler” Medlem af DDD´s uddannelsesudvalg i standard og latin samt sportsudvalget hvor vi arrangerer turneringer i standard og latin samt Artistic Ballroom (Solodans)
Jeg har igennem årene uddannet rigtig mange danselærere i standard og latin, og jeg elsker at holde min faglighed ved lige og blive ved med at udvikle undervisningen. Og så kan man godt sige at jeg har godt humør og let til smil og grin.
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Vis rutevejledning