Sæsonen 21-22 01.07.2021  -  30.06.2022
Vejledning

 Sæsonen 2021-2022

Hvis du er ny på danseskolen skal du begynde med at oprette en profil med dine oplysninger. Hvis I er et par skal i begge oprette en profil, og begge skal tilmeldes holdet. 

Når du tilmelder dig skal du vælge om du vil betale beløbet i 4 rater, eller om du ønsker at betale hele beløbet på én gang og dermed opnå en rabat på 5%. Vi refunderer ikke kontingent, så vær sikker på at du vil gå, før du betaler for hele sæsonen.

Hvis du ønsker at gå på flere hold, eller andre i din husstand vil gå til dans, betales der fuld pris for det første hold og herefter gives rabat på 15% for de efterfølgende hold. Det er vigtigt at adresserne er 100% ens da systemet ellers ikke kan give rabat. 
 
Husstanden kan få "familiekort" det betyder at i alle kan gå til alt hvad i vil på danseskolen til kr. 4500,- pr. rate. Dog er der kun 1 formationshold med i hvert familiekort, og øvrige formationshold skal betales separat. Ønsker i at betale hele sæsonen ved tilmelding gives en rabat på 5%. Det vil være det 5. til 7. hold der udløser familiekortet, afhængigt af de valgte holds pris.
Hvis I ønsker familiekort tilmelder i én af jer på det "hold" der hedder familiekort, og under bemærkninger noterer jer hvem i husstanden der skal gå på hvilke hold.
 
Har du ikke dankort, er det ikke muligt at tilmelde sig i vores system, og proceduren bliver lidt anderledes.:
1. opret profil i systemet
2. send mail til: danseskolen@gmail.com hvori du skriver hvem der gerne vil gå til dans, og på hvilket hold.
3. Overfør beløbet for 1. rate/hele sæsonen til: KONTO NR.: 4865 4869809772, igen er det vigtigt at angive elevens navn.
4. Herefter modtager du indmeldelse på mail. Hvis du tilmelder dig i vores ferieperiode, registreres du, men modtager først mail når vi er tilbage på kontoret. 

Motion for ældre (MFÆ)

Dette er holdet for dig der gerne vil holde dig i form. Du får styrke og balance træning, og får pulsen op til Stole motion i et hyggeligt og nærværende miljø. I kan højst være 20 på et hold så vi altid er sikre på at øvelserne er gode for dig og ikke skaber problemer i din krop.

Holdet undervises af Lise Raahauge som i mange år har drevet Køge Svømmeskole, men også underviser ældre i motion uden vand.

Hver gang vil der være 45 min. undervisning med en lille vand pause, og efter timen byder vi på kaffe. 

Det er helt nyt med ældre motion på danseskolen, men vi håber med dette nye initiativ at tiltrække en masse glade mennesker der elsker at bevæge sig og være sociale med andre. 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

elite i disco (ed)
Her er alle elitehold i Disco solo og duo. På disse hold er det primære at lære endnu bedre teknik, nye koreografier og at øve til turneringer.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)
Vis rutevejledning